Fotoalbum

Berit Bloms tæve fik kun en enkelt hvalp, så hun tog 7 extra hvalpe ind.

Berits tæve med alle sine hvalpe

Her ligger 2 meget meget heldige små hvalpe, det var lige i sidste sek. at de fik hjælp.

Her er de 2 små heldige 3 uger gamle

2 små border Collie hvalpe, de kom ud af et kuld på 10 hvad var en stor mundfuld for både ejer og hund. Så der blev simpelthen gjort det, at 5 kom på badeværelset og 5 hos morderen og hver time blev der byttet rundt flot klaret ----

Her står moderen til de 10 små border Collie hvalpe.

Else Gadegårds tæve fik mange hvalpe, og mælken ville ikke løbe til, så der blev fl. op. ,em desværre så døde de på stribe, kun 2 overlevede.

Else Gadegårds 2 overlevende hvalpe. Ja desværre så var der ingen amme da Else skulle bruge det, og hun måtte fl. op til mælken kom, hvad den aldrig helt 100 % gjorde.

Frigg her med egen og pleje hvalpe

Fam. hygge i Frigg.s kasse

Karins Broholmer som var så heldig at få hjælp af en Cairn Terrie.

Her ligger den lille hund som hjalp Broholmer hvalpene.

Ja det er helt utrolig men denne lille hund har opfostret disse store hvalpe, dog har kenneth og Lonnie givet en fl. ind imellem.

Pernilles tæve fik 13 hvalpe, og tæven ville dem ikke i starten og Pernille ville gerne ha lidt hjælp, men desværre så havde jeg ingen amme på det tidspunkt så Pernille måtte igang med fl. Dog gik der ikke lang tid før tæven selv passede sine små.

Pernille.s hvalpe ( fortsættelse fra forrige billed)

Den lille hvalp til højre kom i pleje hos en golden, da moderen ikke ville vide af ham.

Disse dejlige grand-danois hvalpe fik en lidt hård start på livet men har det alle godt idag. De blev født D. 10.5 ved kejsersnit ,moderen var ikke vild med de små, og mælken lod vente på sig. Men idag går det fint, moderen er meget glad for sine små, og mælk er der nu nok af. Flere billeder af hvalpene kan ses på www.123hjemmeside.dk/grand-danois

Pernilles hvalp

Pernilles hvalpe lige inde de skal hjemmefra, det har været en fornøjelse at følge de små. Tak til Pernille for alle de dejlige billeder, og håber alle har fået nogle gode nye hjem.

En af Pernilles hvalpe

Jørgen Jensen ringede til mig D. 6.6 hans ruhårede hønsehund havde født 12 hvalpe og Jørgen ville gerne ha lidt hjælp. Men jeg havde desværre ingen amme lige på det tidspunkt, men gav Jørgen nogle gode råd med på vejen. Tæven er meget glad for sine små, så de bliver passet rigtig godt og stortrives.

Birgittes meget forkælede plejehvalp.

Birgittes plejehvalpe får lidt opdragelse af mor Sheila.

Her ligger Magda med sine små plejehvalpe, de er så heldige at få en ny mor, da deres egen mor ville bide dem.

Magda med sine små sammen med Marianne som sov i nærheden af dem de 1. nætter.

Jørgen som fik 12 ruhårede hvalpe, har sendt mig dette dejlige billede af de små, og som det ses ja så stortrives de alle.

Her ligger Madga.s små plejehvalpe og hygger sig. Det går rigtig godt hos fam. Thorborg Ottosen med de små nye beboere.

Her er den stolte plejemor Madga som er så glad for sine små som bliver passet efter alle kunstens regler.

Har lige fået sendt disse friske billeder af Magda og sine små plejehvalpe. Magda er stadig meget omsorgsfuld og glad for sine små. De små er nu ved at nærme sig 8 ugers alderen hvor de skal i nye hjem.

Igen Magdas små plejehvalpe, ja man kan jo blive træt.

Lonnie ringede til mig da hendes tæve en Beagel i kejsersnit var død fra sine små hvalpe, Lonnie var fortvivlet og ville prøve at få en anden tæve hjem til dem som så skulle gå ind i pasningen og Lonnie ville så give de små fl. Lonnie fik tæven hjem, og hun har vist lidt interesse i de små, men den som har vist mest interesse er Lonnies égen hanhund, som er fuldstændig vild med de små, så han hjælper med at passe dem, de bliver både slikket og nusset. Desværre så gik der et par stk. tabt, men resten er sunde og raske og tager fint på i vægt. Men som Lonnie siger det er et fuldtimes job at fl. sådan en flok banditter op.

Her er igen Lonnies små Baegle hvalpe dog lidt større ca. 14 dage gamle.

Lonnies hanhund + den tæve hun lånte til hvalpene. De ligner da nu sådan et par stolte forældre.

Dette her billed fortæller jo bare alt, Magda hygger sig med sine plejehvalpe. Marianne er rigtig sød til at sende mig billeder af de små, det skal du ha rigtig mange tak for Marianne.

Anne-Marethe ringede en dag til mig, da hendes labrador havde f'ødt 13 hvalpe, hvor de 11 overlevede. Anne-Marethe ville gerne ha lidt hjælp, men efter en god snak ville hun prøve at klare dem alle selv. Og her flere dage senere går alt bare så godt, de små spiser godt og tager fint på i vægt. Så alt held og lykke med dem alle herfra.

Her sidder den stolte far til hele flokke af hvalpene på billedet ved siden af, han er meget meget stolt, hvad billedet jo tydelig viser.

Anna Merethes 11 hvalpe klarer sig rigtig godt, og mor Kikki passer dem flot. alle tager fint på i vægt.

20.9. Mette Holm.s Rotwieler tog disse små moderløse fox terrier til sig. Tæven havde kun fået en enkelt hvalp, så det var med stor glæde for Mette og hendes egen lille hvalp at der kom flere til. Tæven har taget rigtig godt imod de små, og de blev passet på lige fod med hendes egen hvalp.

20.9. Her ligger rotwieler hvalpen sammen med sine nye søskende, de små fox terrier hvalpe, dejligt at de fik så meget glæde af hinanden.

29.9. Nana fra kennel Chikadee"s ringede til mig først i Sep. da hendes tæve en Irsk setter havde født 10 hvalpe, og Nana ville gerne ha lidt hjælp, særlig til en af hvalpene som havde svært ved at sutte. Men efter nogle dage gik alt som det skulle, og alle hvalpene stortrives nu.

Hej

Billederne her er af hvalpe - tæver som er hjulpet.