Om Ammestuen

Et skønt billed hvor en lille hund sniger sig til en lille tår mælk

Kik ind på www.dyrenessos.dk og læs deres gribende historier....

       Om Ammestuen......

Ammestuen havde D. 5.12.09 eksisteret i 6  år.
Mange tæver/hvalpe har fået hjælp, og er blevet transporteret på kryds og tværs af landet, når de skulle til en ny mor.
Jeg har mange dejlige historier, og mange af dem er lagt ind på siden om ammehistorier og nogle på hjælpesiden. Jeg har brugt  mange timer på at gøre mig synlig, så rigtig mange kommer til at kende min side, og ved hvor de kan henvende sig hvis det går galt.
Jeg har kontaktet mange dyrlæger, sendt et hav af mail.s ud, og dem som ingen mail havde, ja de har modtaget et brev fra mig, og det blev til ca. 130 breve, så jeg har været vidt og bredt. Det er meget vigtig for mig at rigtig mange dyrlæger kommer til at kende min side, da det jo er dem som står med den døde tæve og moderløse hvalpe, og det er dem folk ringer til hvis noget går galt, og så er det jo godt at de kan videresende dem til ammestuen.
Mange dyrlæger kender allerede min side, og jeg bliver af og til kontaktet for at hører om jeg kan hjælpe, da de står med nogle små moderløse hvalpe. Desværre så er det ikke hver gang jeg kan hjælpe, med en amme og så må   flasken frem.
Det er også rigtig dejligt når folk kontakter mig før " de skal føde " hvis de ved at der kun er ganske få hvalpe i tæven, og tilbyder deres hjælp med extra hvalpe, så har jeg det i baghovedet hvis nogen mangler, det har reddet 3 små yorkshire terriers liv.  ( Deres historie kan læses inde på min side om ammehistorier ).
Jeg har også kontaktet Vi med hund, for at hører om de ville bringe det, hvad de meget gerne ville, så her i Januar nr. havde jeg min artikel i, så den vej kom det også rundt.....''
Dette her er jo en service, som  man ikke ønsker at få brug for, men er uheldet ude, ja så er det jo dejligt at man kan få hjælp og rådgivning.

                           Kirsten